Az Adidas márkát mindenki ismeri. Az első szó, ami eszünkbe jut róla, az a minőség, a tartósság, a csakis rá jellemző egyedi vonalvezetés és azok a hamisíthatatlan stílusjegyek, amik miatt az Adidas az egyik vezető sportszergyártó világcég a Nike mellett.

A Sportdream.hu-n most te is felfedezheted az Adidas cipő akciót már csak azért is, mert aki ezt a márkát viseli az utcán vagy a tornateremben, aki egy ilyen menő lábbeliben fut a parkban, az csak vagány férfi és menő nő lehet.

Egy ilyen csukát hordani valódi presztízst jelent. Nem is akármilyet, hiszen még én is emlékszem, amikor a gimnáziumban sóvárogva tekintettünk a legújabb Adidas Superstar modellre, vagy amikor testnevelés órán igenis számított, hogy az öltözőben ki, mire cserélte le az utcai cipőjét...

A cipővásárlás minden kétséget kizáróan a kényelmi szempontok figyelembe vétele mellett az aktuális divatirányzatokról is szól. És ezzel nincs semmi baj, hiszen szeretnénk „trendin” kinézni. Fontos számunkra a megjelenésünk, és ha valóban úgy nézünk ki, amire büszkék vagyunk, azzal az önbizalmunk is nő. Erősebbeknek és magabiztosabbaknak érezzük magunkat az élet minden területén. Úgy a magánéletben, mint a munkahelyi környezetben.

Most már csak az a kérdés, hogy te milyen cipőre vágysz, mire van szükséged?

A választási lehetőséged a sportdream.hu-n adott, hiszen a kínálatot elnézve nincs olyan aktuális Adidas modell, amit webáruházunkban ne kaphatnál meg azonnal, ráadásul ne feledd, hogy az Adidas cipő akciónk is még érvényben van!

Akár utcai, akár sportcipőt szeretnél, a mai modellek már mindkettőként funkcionálnak. Amit sportcipőként használsz, azt nyugodtan hordhatod az utcán is. Persze vannak olyan speciális terem vagy futócipők, amiket célszerű kifejezetten sportolásra használni, de egy átlagos sportcipő (vegyük például a Niraya-t) tökéletesen mutat az utcán.

Egy biztos: a vásárlás során mindig a célodat tartsd szem előtt! Határozd meg magadban pontosan, hogy miért szeretnéd megvenni azt a cipőt, és ha már pontosan tudod, hogy melyik darabot látod ideálisnak, ha gondosan kiválasztottad a színét, akkor ne felejtsd el, hogy a cipő túl azon, hogy szép és betölti a funkcióját, kényelmesnek is kell lennie!

Tudod jól, hogy a divatos megjelenés mit sem ér, ha közben több oldalról szorítja az ember lábát és annyira feltöri, hogy másnap az illető lábra nem tud állni.

Ráadásul a méretválasztáskor a zokni vastagságát is szem előtt kell tartani. Egy-egy sportzokni például vastagabb, ugyanakkor nyáron a vékony kis lábtyű eltűnik a cipőben és félő, hogy ilyenkor az ember lába csúszkál a lábbeliben…

A helytelen méretválasztás akkor a legrosszabb, amikor nagyon várjuk már az új cipőnket, régóta gyűjtünk rá, csak éppen akkor, amikor megérkezik a vár várt termék, és felpróbáljuk, járunk benne, akkor tudatosul, hogy bizony a méret nem megfelelő: a cipő kényelmetlen és tudjuk, hogy rosszul választottunk.

Ez a helyzet csak akkor kerülhető el, ha jól ismerjük lábunk méretbeli adottságait, valamint ha egy boltban fel is próbáljuk a kiszemelt modell számunkra ideálisnak vélt darabját.

Csak így érheted el, hogy az Adidas cipő akció révén te is megtaláld azt a cipőt, amit szeretsz, ami közel áll hozzád, és amiben jól érzed magad!