Hírek

 • Nike Futócipő

  Nike Futócipő

  Írta: Lor | 2016.05.17. 03:42:38

  A különbség szemmel látható, azonnal és hosszútávon érzékelhető, ugyanis a Nike futócipőben -akár kezdő, akár gyakorlott, haladó sportolóról is van szó-, a mozgás könnyebben, lazábban megy. A sportlábbeli speciális, ergonomikus kialakításának köszönhetően olyan támasztékot nyújt a testnek, hogy a megfelelő súlypontra történő helyezéssel lekerül a gerincről minden terhelés, vagyis a futó könnyedebbnek és szabadabbnak érzi magát. Ha futsz, erre mindenképpen szükséged lesz! Ha számodra is fontos a mindennapi testedzés és a kardio részeként futópadon vagy odakint a szabadban szívesen futsz, akkor profi futócipőre mindenképpen szükséged lesz! A Nike futócipő megvásárlását nem úszhatod meg. Ha nem teszed, lesérülhetsz, ráadásul azt fogod tapasztalni, hogy egy idő után a mozgás inkább nyűg, mint egy egészséges szabadidős program lesz számodra. Ne hagyd, hogy egy rossz cipő kedvedet szegje! Főleg ne akkor, amikor sportról és helyes életmódról van szó! Meglehet, hogy nem is tapasztaltad még, hogy milyen egy igazi futócipőben edzeni! A Sportdream webáruház sokszínű termékpalettájával azonban segít a választásban és megkönnyíti a dolgod! Ha van most egy kis időd, és rákeresel a Nike futócipőre, azonnal szembe fog tűnni, hogy egy-egy modell milyen jelentős árkedvezménnyel lehet a tiéd. Ez már egy „jó pont” tőlünk, hiszen, ha már ki is nézted egy utcai üzletben a vágyott csukádat, de el is szontyolodtál az árcímkére pillantva, biztosítunk arról, hogy a sportdream.hu weboldalon minden modellt olcsóbban megtalálsz, mint bármely más utcai boltban vagy bevásárlóközpontos üzletben. Ha nem hiszed, hát győződj meg erről a saját szemeddel! Böngéssz termékeink között, és ha valamelyik darabba beleszeretsz, ne gondolkozz: VEDD MEG! Addig is, bemutatunk neked két kiváló Nike futócipőt: a Revolution és a Dart modelleket! Nike Revolution: a tökéletes futócipő kezdő és gyakorlott futók számára! Sokan tudjuk, hogy mit jelent „kezdő futónak” lenni az edzőteremben, a sportpályán vagy éppen a közeli parkban. Az ember sokszor esetlennek érzi magát, de tudja, hogy a cél elérése érdekében küzdenie kell és mindent meg kell, hogy tegyen azért, hogy növekedjen állóképessége és jobb, magabiztosabb formába hozza magát. Ehhez azonban a jó futócipő elengedhetetlenül fontos. Azért is ajánljuk figyelmedbe a Nike Revolution-t, mert ha a futást komolyan gondolod, akkor ez a cipő tökéletes lesz számodra! Nike Dart: nem baj, ha az utcán is viseled! Miért ne járhatnál az utcán is a kedvenc futócipődben? Ezt a kérdést tették fel magukban a Nike Dart tervezői, hiszen a futócipők kapcsán, mindig arra gondolunk, hogy azokat csak futásra használhatjuk, pedig a Dart erre rácáfol, ugyanis utcai- és futócipőként egyaránt funkcionál. Nem hiába, hogy ilyen keresett modell. Ha neked is megtetszett, vásárold meg, legyen a tiéd és fuss benne a szabadban, viseld autóvezetés közben vagy kertészkedj benne, mert erre is tökéletes lesz!  

  Tovább >>
 • Nike cipő akció: legyen a tiéd akár már holnap álmaid cipője!

  Egy szép, jó cipőre mindenki vágyik, de nehogy azt gondoljuk, hogy olyan egyszerű megtalálni „álmaink cipellőjét”! Még ha tudjuk a márkát, tisztában vagyunk azzal, hogy milyen típusú lábbelire van szükségünk, és talán már az adott modellt is meg tudjuk nevezni, akkor is számos kérdést kell feltennünk magunkban, és tudni kell ezeket megválaszolni, mire ténylegesen azt mondhatjuk, hogy „igen, rendben, ez a cipő valóban tökéletes számomra”! Ilyen megválaszolásra váró kérdések például: · Biztos, hogy a színárnyalat megfelelő? · Külső jegyeit tekintve minden évszakban megállja majd a helyét? · Valóban kényelmes? Nem szorítja, nem nyomja majd a lábfejem egyetlen részét sem? Ha a fenti kérdésekre a válasz egyértelmű, akkor nincs baj, és akkor bizonyosan tudhatod, hogy a választásod tökéletes, ráadásul a Nike cipő akcióval a vágyott csuka hihetetlenül jó áron lehet a tiéd akár már holnap vagy éppen most, ha kiválasztod a Sportdream szemet gyönyörködtető kínálatából! A következőkben bemutatunk neked néhány alap modellt: egy utcai cipőt, és egy hamisítatlan futócipőt! Nike Air Max: a tökéletes utcai cipő! Az amerikai világcég talán legnagyobb dobása az volt, amikor piacra dobta a sokak számára tökéletes Nike Air Max-ot! Ez a modell ugyanis eszméletlenül jól néz ki, nyugodtan hordható farmernadrággal vagy akár szabadidő szettel, mindemellett pedig olyan kényelmet nyújt, amire más cipő nemigen képes! Természetesen egyaránt kapható nők és férfiak számára is. Kényelmét speciális talpszerkezetének köszönheti. A járókelő egy ilyen cipőt viselve azt érzi, hogy nem is a földön, hanem a föld felett jópár méterre jár. A gerincnek és ezáltal az egész testnek gyengéd támasztékot nyújt, ezért a hátfájósaknak most jó hírünk van, hiszen az Air Max leveszi a terhet a hátról és olyan súlypontot ad, hogy a járás többé nem jár kellemetlen fájdalommal! Ne feledd, hogy most Nike cipő akciónk révén az Air Max modellek is jelentős árkedvezménnyel vásárolhatók meg! Jordan: a férfi kosaras örömeiért! A Nike Jordan kosárlabda cipő szinte felrepíti a játékost a palánkig. Olyan tartást ad a bokának, és ezzel az egész testnek, hogy a játékos könnyed lendülettel veszi a pályán az ellenfél által támasztott összes akadályt! Ha valóban azt szeretnéd, hogy ezúttal a te csapatod győzzön, akkor viseljenek a társak Nike Jordan-t és meglátod, hogy valóban sokkal jobban fog menni a játék! Eleve nagyobb önbizalommal fog mindenki rendelkezni, hogy garantáltan kihozzák magukból a maximumot és megmutathassák, hogy mire képesek, hisz’ nincs gátló tényező! Ha tovább nézegeted a Sportdream által nyújtott Nike cipő akciós lehetőségeket, te is hamar meggyőződhetsz arról, hogy ez az a hely, ahol a piaci árnál jóval kedvezőbb áron szerezheted be a szezon legmenőbb és legtrendibb modelljeit! Ha kedvet kaptál egy kis cipőnézegetéshez és szükséged van egy utcai vagy sportcipőre, válogass most, legyen a tiéd még ma a legjobb Nike lábbeli!

  Tovább >>
 • Nike cipő outlet: te megtaláltad már az igazit?

  Ha te is azok közé tartozol, aki azon gondolkozik, hogy vajon milyen cipőre is lenne szüksége az év legszebb hónapjaiban, a következő hasznos tanácsainkkal, egyszerű tippjeinkkel segítünk, hogy a vásárlás garantáltan jól induljon és hasznos legyen számodra. Elsőként is beszéljünk arról, hogy miért és mennyire fontos, hogy kényelmes és a személyiségedhez illő cipőt viselj a mindennapok során. Fontos, mert: Egy kényelmes cipőben öröm járni, ami a mindennapokat is könnyebbé, élhetőbbé teszi. Egy hozzánk illő cipő hűen tükrözi a személyiségünket. Megmutatja a külvilág számára, hogy milyenek vagyunk, és ez természetes önbizalommal tölt el bennünket (különösképpen a nőket.) Egy egészséges cipő felel a jó testtartásért, miközben garantáltan nem kell az embernek láb- és hátfájdalomtól sem tartania. A vásárlás pillanatában azonban az ember elgondolkodik, hogyha tudja is, hogy milyen cipőre van aktuálisan szüksége, vajon abból a típusból, melyiket válassza? Vegyünk például egy egyszerű tornacipőt. Azt tudjuk, hogy a Nike cipő outlet lehetőségeinek megfelelően, a lábbeli a bolti árnál jóval olcsóbban lehet a miénk. Az is egyértelmű, hogy milyen színben látnánk legszívesebben ezt a darabot magunkon. De azzal kapcsolatban már erősen gondolkozóba esünk, hogy vajon rövid vagy hosszúszárú tornacipőt vegyünk-e. Ha fűzőset, akkor pontosan milyen fűzőset? Ha 38-ast, akkor a vastagabb zokni miatt nem lenne-e érdemes a fél számmal nagyobb méretűt kipróbálni. Egy szó, mint száz: a választás pillanatában hajlamosak vagyunk megtorpanni és sokszor olyan gondolataink törnek elő, amik egyébként nem szoktak, és nem mellesleg: amik teljes mértékben alaptalan állítások. Ne hagyjuk hát magunkat befolyásolni! Csak magabiztosan tartsunk ki elképzelésünk mellett! Ha rátaláltunk a tökéletesnek vélt cipőre, akkor vegyük meg és gazdagítsuk a cipős szekrényünket egy újabb szemet gyönyörködtető és kényelmes lábbelivel! És ha már a külsőségekről esik szó, ne feledkezzünk meg a színválasztás fontosságáról sem! Első pillantásról úgy tűnik, hogy a színválasztással senkinek nem gyűlik meg a baja, nem okoz gondot. Azt gondolhatjuk, hogy úgyis ismerjük a saját ízlésünket, tudjuk, hogy mi tetszik számunkra, mely színek illenek a személyiségünkhöz. A „tökéletes cipő” megtalálásához azonban ez még kevés. A Nike cipő outlet óriási szín- és mintázatválasztékát alaposan szemügyre véve neked át kell gondolnod a ruhatáradat is, és végig kell pörgetned, hogy általában mit, milyen stílusú ruhadarabokat viselsz akkor, amikor ehhez az újonnan megvásárolt cipőhöz hasonlót viselsz. Látod? Így már azért sokkal összetettebb a cipővásárlás kérdésköre, és garantáljuk, hogy a Sportdream mindenben a segítségedre lesz! A legjobb Nike cipő outlet kínálattal ugyanis mi rendelkezünk! Hihetetlen árakon kínáljuk aktuális modelljeinket, megbízható, pontos és korrekt vásárlási feltételek mellett, amit neked is ki kell próbálnod még ma!

  Tovább >>
 • Nike Cipő Olcsón

  Nike Cipő Olcsón

  Írta: | 2016.04.27. 01:13:05

  Gyakran észreveszem az utcán, amikor valaki majdhogynem irigykedve figyeli a mellette haladó személy cipőjét. Az erősen „szemlélődőről” szinte lesüt, hogy „kell neki” az a cipő. Valószínűleg a sajátja 1. kényelmetlen 2. mivel évek óta használja, ez meg is látszik a kinézetén 3. nem trendi, idejétmúlt, és valljuk be őszintén: meg is unta már. Nem kérdés, hogy „A Cipő” többünk számára fontos (valakinek a legfontosabb) ruházati cikk. Kiakadunk, ha például nem találjuk imádott, nap mint nap használt cipőnket és furdalja az oldalunkat a kíváncsiság, amikor egy másik személy lábán látjuk meg azt az új fazont, amire már mi is régóta vágyakozva tekintünk.  Azt kérdezzük ilyenkor: vajon ő hol vette ezt a cipőt és mennyiért? Nos, itt a Sportdream webáruházban minden kérdésedre megkapod a választ, ugyanis egy helyen megtalálod a legdivatosabb és legkényelmesebb Nike cipőket, ráadásul olcsón, egy-egy esetben hihetetlen árengedménnyel! Ha kinézted már a számodra tetsző új Nike fazont egy boltban, akkor nézd csak meg ugyanezt a cipőt nálunk! A különbséget az árban fogod tapasztalni, weboldalunkon ugyanis a piaci árnál minden jóval olcsóbb. Ha eddig Nike cipőt olcsón kerestél, akkor ne is menj tőlünk tovább! Elsőként válaszd ki a neked megfelelő menüpontot (Férfi / Női / Gyerek Fiú / Gyerek Lány / Márkáink). Ha konkrét márkára szeretnél keresni, akkor nyugodtan keresgélhetsz a Nike, az Adidas, a Puma vagy éppen a Speedo modelljei közül. Mi most elsősorban a Nike termékeit ajánljuk a figyelmedbe, már csak azért is, mert ez az egyik legnagyobb sportcipőket tervező és gyártó cég a világon, egyenesen a tengerentúlról! A Nike-al kapcsolatban, amit bizonyára te is tudsz, az a magas és kifogástalan minőség. Ha tartósan viseltél már bármilyen Nike lábbelit (legyen az papucs, szandál, sportcipő, speciális futócipő) tapasztalhattad, hogy bizony ez az a márka, amin semmi nem fog ki. Nyugodtan terhelheted, moshatod, viselheted zord időjárási körülmények között, a Nike nem hagy cserben és a segítségével egyre jobb és jobb eredményeket érhetsz el. Eheti mottónk: Szorít a mostani cipőd le? Cseréld le minél előbb! Ha szorít, nyom a cipőd, az súlyosan kihat a kedvedre. Az ember ilyenkor legszívesebben otthon ülne, csak ne kelljen a kényelmetlen cipőben az utcákat járnia. Belegondoltál már abba, hogy mennyire másabb lenne egy-egy napod, ha olyan kényelmet kapna a lábad, amit megérdemel? A lábadnak és neked törődésre van szüksége és te felelsz azért, hogy minden napod könnyebb, jobb és eredményesebb legyen. Bizony, ha cipőt kell váltanod, akkor meg kell, hogy tedd az első lépést, hogy a fájó láb ne legyen többé teher számodra! A Sportdream megadja a lehetőséget számodra, hogy megtaláld és viseld álmaid Nike cipőjét! Akár utcai, akár sportcipőt is keress, nálunk fogod a legjobb áron megtalálni a kiszemelt terméket/termékeket. Ne feledd: ha Nike cipőt olcsón szeretnél, tőlünk megkaphatod! Mire vársz még? Böngéssz, keress, és aztán örülj az új cipődnek!

  Tovább >>
 • Nike Air Max

  Nike Air Max

  Írta: | 2016.03.18. 08:17:22

  Úgy vagyunk vele, hogyha már időt és pénzt nem kímélve új utcai cipő után nézünk (és a vásárlási szándékunk komoly, hiszen legszívesebben minél hamarabb megtalálnánk „A Cipőt”), akkor legalább próbáljon eleget tenni a szóban forgó lábbeli a fent említett valamennyi elvárásnak. Sokan megtapasztalták már, hogy milyen új cipő után nézni. Pontosan tudják, hogy megy ez. Általában az ember nem találja meg várva várt cipőjét az első üzletben. Menni kell utána. Fáradtan, éhesen, szomjasan, melegben, hidegben, szélben és esőben. Persze bevásárlóközpontokban mindezektől óvva vagyunk, de ott meg a rengeteg ember, a zsúfoltság mehet könnyen az ember idegeire. Ha mérlegeljük a netes vásárlásban rejlő lehetőségeket, felismerhetjük, hogy az internet már csak vásárlási szokásaink szempontjából is egy remek technikai vívmány. A vásárló a saját tempójában, a saját, kényelmes székéből, otthonának melegében és biztonságában térképezheti fel a Nike kínálatát és szemezgethet annak legkényelmesebb sportcipő modelljei közül. Na de ebben a cipőrengetegben, mi az, ami valóban kényelmes, jól néz ki, ráadásul nem csak sport-, hanem utcai cipő is egyben? A Nike mindig is egyedi stílusáról, az általa képviselt kimagasló minőségről és szó szerint a hordhatóságról volt ismert. A hordhatóság az egyik legkedveltebb és legismertebb Nike modell: a Nike Air Max kapcsán azt jelenti, hogy habár elsősorban sportcipőként funkcionál, kiválóan megállja a helyét a mindennapi, utcai öltözködés részeként is. Egyszóval ez az a cipő, ami telitalálhat lehet, ha már úgyis keresed tavaszi kényelmes, márkás és a Sportdream-en is elérhető vadonatúj lábbelidet és ami külön örömteli hír, hogy a Sportdream Nike Air Max kínálata érinti mind a nőket, mind pedig a férfiakat. Az egyszínű fehértől a több színben pompázó modellekig a Vásárló valamennyi Nike Air Max változatát egyesével megtekintheti, a képeket kinagyíthatja és természetesen a méretek széles skálájának segítségével garantálható, hogy valóban mindenki rátalál a számára ideális, kényelmes, komfortos és tartós új utcai cipőjére. Beszéljünk magáról „A Cipőről”! Külső jegyeit tekintve a Nike Air Max különleges és egyedi formájával kitűnik a többi sport- és utcai cipő kínálatából. Különlegesebb és vagányabb. Hordható szabadidőnadrággal vagy éppen kényelmes farmerral. Jól áll hozzá a melegpulcsi, a dzseki, jó időben a lezser póló és a laza kabát. A kipárnázott sarok rész könnyed, magabiztos járást tesz lehetővé. A testet egyensúlyban tartja, ez a cipő gyakorlatilag az egészséges járás és futás valódi zászlóvivője. Aki rendszeresen és lelkiismeretesen hordja, az könnyen megszabadulhat hátfájdalmaitól. Szó szerint fellélegezhet és megtapasztalhatja, hogyan nézhet ki jól, miként járhat egészségesen.

  Tovább >>
 • Nike Utcai Cipő

  Nike Utcai Cipő

  Írta: | 2016.03.17. 04:32:34

  Az, hogy kinek, mi számít „ideális cipőnek”, függ az egyén ízlésétől, alkatától, lábának formájától és méretétől is. De ami biztos, hogy egy komfortos, kényelmes, trendi Nike cipő magabiztossá tesz, és ami talán ezek mellett kiemelten fontos, hogy egészséges járást, és egészséges mindennapokat tesz lehetővé. A Nike védjegye: a tartósság! A Nike-ot szinte lehetetlen negatív jelzővel illetni. Egyetlen hátrányának csupán az ára tekinthető, hiszen meg kell hagyni, hogy a kínai cipőboltokkal ellentétben, ahol rengeteg vásárló fordul meg nap mint nap, a Nike némileg magasabb eladási áron kínálja termékeit. De ezen nem csodálkozunk. Elég csak egymás mellé tenni egy „nevesincs” utcai cipőt és egy valódi, hamisíthatatlan Nike lábbelit. A különbség szemmel látható. Már a két cipő kisugárzása is más és más. A Nike méltóságteljesebb és erőt sugárzó. A minőség tehát nem csak elvárható a Nike-tól, hanem garantálja is azt. Aki már rendelkezik valamilyen Nike termékkel, az tudja, hogy az amerikai sportszergyártó cég által tervezett, gyártott és ellenőrzött lábbelik elnyűhetetlenek. Aki még ráadásul külön figyelmet fordít arra, hogy rendeltetésszerűen viselje, megfelelő módon és szerekkel tisztítsa, ápolja a cipő felületét, annak a Nike akár egy életen keresztül is tarthat. Még akkor is mutatós, ha fizikai tényezők miatt nem viselhetjük, mert mondjuk nőtt a lábunk, eldeformálódott, netán egy műtét vagy lábfájdalom miatt speciális cipőre van szükségünk. A márka mellett olyan sok előnyt felsoroltunk, hogy nem maradt más hátra, mint az, hogy magáról a vásárlásról is bővebben szót ejtsünk.  A Sportdream óriási, már-már végtelennek tűnő választéka valóban segíti a vásárlást! Kétségtelen, hogy weboldalunk széles termékkínálatával kiemelkedik az internetes webáruházak közül. Itt ugyanis nincs olyan fazon, méret és stílus, ami ne tetszene meg. Ráadásul az a modell, ami megvásárolható egy utcai boltban, az a Sportdream-en is éppúgy megtalálható, csak éppen a piaci árnál sokkal kedvezőbb áron. Maga a vásárlás és a kiszállítás megbízható, az oldal pedig felhasználóbarát, így még az idősebb generáció tagjai is könnyedén elboldogulnak a felület használatával. Aki unja a sorban állást és tudja, hogy a jövő egyértelműen az internetes vásárlás felé mutat, az a Sportdream-en bátran válogathat a jobbnál jobb és hihetetlenül kedvező lehetőségek közül! Minden munkatársunk nevében kellemes, sikeres és hasznos időtöltést, vásárlást  kívánunk neked webáruházunkban!

  Tovább >>