Szűrők megjelenítése
Ár
Szín
Gyártó
Nem
Méretek

Tenisz cipő

2 %
(0%)

40 990 Ft

41 990 Ft

X

Válasz egy méretet:

30 %
(0%)

11 893 Ft

16 990 Ft

X

Válasz egy méretet:

5 %
(0%)

17 990 Ft

18 990 Ft

X

Válasz egy méretet:

25 %
(0%)

14 990 Ft

19 990 Ft

X

Válasz egy méretet:Kényelmes, jól néz ki és még árban is tökéletes. Találd meg Te is az ideális tenisz cipőt számodra! Élvezd és tapasztald meg minden edzés alkalmával a szabad mozgás örömét! Honlapunkon beltéri és kültéri tenisz cipőket egyaránt vásárolhatsz valódi árkedvezményekkel, akciókkal egyenesen a Nike és az Adidas világmárkáktól! „Mozogni könnyen, sportolni fájdalommentesen.”  Egyórás kemény edzést követően, amikor már alig érzed a lábadat, biztosan nem egyszer megfogalmazódik benned is hasonló gondolat.
Köztudott, hogy legtöbbször a nem megfelelő, kényelmetlen, szorító cipők okozzák azokat a kellemetlenségeket, amelyek miatt az emberek elfordulnak a sporttól és, ha el is kezdenek mozogni, röviddel azután abba is hagyják. Pedig a sport fel kéne, hogy üdítsen, energiával kellene, hogy feltöltsön. Ám sajnos a rosszul megválasztott cipő nem kis bosszúságot okoz az edzések során, éppen ezért, a legtöbben hamar feladják, és kedvüket szegve inkább elhatárolódnak a sportolástól. De mi ismerjük erre a megoldást! A Nike és az Adidas márkák ugyanis olyan technológiai háttérrel rendelkeznek és olyan speciális módszerekkel gyártanak sportcipőket, melyeknek köszönhetően az előállított cipő ergonomikus, azaz testre szabott, ráadásul jól néz ki és a viselése is kényelmes.
Szakemberek lelkes csoportja hisz abban, hogy a különféle fejlesztések által kialakított technológiáknak köszönhetően olyan edzőcipők kerülnek a vásárlók elé, amik a szabad mozgás örömét és az egészséges életmódot testesítik meg.  Ha szeretnél Te is kényelmes cipőben teniszezni, akkor válaszd a Nike vagy az Adidas egyik menő tenisz cipőjét!