Szűrők megjelenítése
Ár
Szín
Gyártó
Nem
Méretek
30%

Kedvezményes ár: 13 993 Ft

Régi ár: 19 990 Ft

X
20%

Kedvezményes ár: 18 392 Ft

Régi ár: 22 990 Ft

X
30%

Kedvezményes ár: 20 295 Ft

Régi ár: 28 990 Ft

X
30%

Kedvezményes ár: 20 290 Ft

Régi ár: 28 990 Ft

X
30%

Kedvezményes ár: 20 290 Ft

Régi ár: 28 990 Ft

X

Ránézésre, ami először eszünkbe jut a fiúgyermek bakancs kínálat láttán: a tartósság, a kényelem és a megbízhatóság. Ezeken a cipőkön látni lehet, a képernyőn keresztül szinte tapintható a kiváló minőség, a cipő anyagának megmunkáltsága és az odafigyelés, amit a szakemberek tanúsítanak annak érdekében, hogy a bakancs télen melegen tartsa, ősszel az esőtől távol tartsa a törékeny lábakat. Egy terepjáró, masszív cipőre minden kisfiúnak szüksége van. Olyanra, ami stabilan tartja lábukat a hóban, a szélben, a nehezebben járható utakon. A mai bakancsok azonban nem csak a tartósságukról és a magas minőségükről híresek. A legújabb irányzatnak megfelelően már a bakancs-kínálatban is jelen van a dizájn és a trend, vagyis a színek felerősödése, ahol még a cipőfűző árnyalata és mintázata is külön jelentőséggel bír.

Egy Adidas vagy Nike bakancsot mindig kisfiú örömmel és nagy-nagy büszkeséggel visel. A kényelmes lábbelikben öröm a járás, a futás, a játszás felhőtlen. Ám a folyamatos növekedésben lévő kisfiúk hamar kinövik a cipőket. A szülőknek érdemes három-négyhavonta ellenőrizni, hogy a gyerekek lábbelije vajon megfelelő-e a gyermekláb aktuális méretének. Ha nem, azonnal nagyobbat kell venni, mert ha egy számmal kisebb cipőbe szorítjuk a lábfejet és a lábujjakat, könnyen deformálódhat a láb, ami mély nyomot hagy a gyermek életében, ami hatással lesz a felnőtt éveire is. 

Válasszon méretet, válassza ki a fazont, a színt és rendelje meg a legújabb bakancsot kedvező áron! Legjobb, ha van otthon egy plusz cipő tartalékban, vásároljon akár több méretben is!