Szűrők megjelenítése
Ár
Szín
Gyártó
Nem
Típus
Méretek
10%

Kedvezményes ár: 17 991 Ft

Régi ár: 19 990 Ft

X
10%

Kedvezményes ár: 17 991 Ft

Régi ár: 19 990 Ft

X
13%

Kedvezményes ár: 25 221 Ft

Régi ár: 28 990 Ft

X
13%

Kedvezményes ár: 25 221 Ft

Régi ár: 28 990 Ft

X
15%

Kedvezményes ár: 21 242 Ft

Régi ár: 24 990 Ft

X
15%

Kedvezményes ár: 15 292 Ft

Régi ár: 17 990 Ft

X

A bélés, a kényelmes járást biztosító gumitalap, a megfelelő szellőzésről gondoskodó cipőfelület olyanná teszi ezeket praktikus, stílusos és kényelmes gyerek bakancsokat, amik biztosítják a kicsik egészséges testi fejlődését és megalapozzák a kislányok magabiztos járását. Talán már Ön is látott olyan gyermeket (akár a sajátját) ballagni az utcán vagy szaladgálni a játszótéren, aki olyan furcsán, ide-oda billegve ment a kis cipőjében. Ezt a jelenséget azért tapasztalhatta, mert minden valószínűséggel a cipő mérete nem volt megfelelő a gyermek számára, valamint, hogy a lábbeli sarkának keménysége nem tartotta kellőképpen mereven a gyermek lábfejét.
Az ilyen és ehhez hasonló szituációt és jelenséget kerülhetjük el azáltal, ha a gyermek fizikai adottságainak és életkorának megfelelően a legalkalmasabb bakancsot vásároljuk meg számára, ami biztosítja azokat a feltételeket, hogy a gyermek egészségesen nőhessen fel elkerülve a fejlődésből fakadó gyermekbetegségeket. 
Egy kiváló minőségű és egészséges gyermek bakancs megfelel a következő elvárásoknak: biztosítja a láb szükségszerű szellőzését, a cipő talpának hajlékonysága által garantálja a cipőben való könnyed, megerőltetés nélküli járást és a cipő bélésének köszönhetően melegen tartja a kicsi lábakat, megakadályozva egy esetleges megbetegedést.
Kétségtelen tehát, hogy egy jól megválasztott lábbeli megalapozza a gyermek egészséges felnőttkorát elkerülve a gyermekkorban kialakuló egészségügyi bántalmakat (a lúdtalpat vagy éppen a lábfej deformációt), ráadásul pozitív életszemléletet is adunk ezzel a gyermekünk számára, aki később ugyanezeket az értékeket adhatja majd tovább az utókor számára.