GY.I.K

Mekkora szállítási költségre számíthatok?

A szállítási költség 20.000 Ft-os értékhatárig az ország egész területére egységesesen bruttó 1.390 Ft. Ha azonban a megrendelt termék(ek) értéke eléri a 20.000 Ft-ot, ezt a költséget mi fizetjük! A díjszabás utánvétes megrendelés esetén is érvényes.
 

Mikor kapom meg a megrendelt terméket?

Rendszerint a megrendelést követõ 3-5 munkanapon belül kézbesítjük a megrendeléseket. A szállítási idõ azonban nem garantált, bizonyos esetekben ennél tovább is tarthat.
 

Szállítás munkahelyi címre?

A szállítás nem csak otthoni, hanem munkahelyi címre is történhet. Ha csak a munkahelyeden tudod fogadni a futárt, nyugodtan add meg azt a címet! 

 

Melyik árat kell kifizetnem?

Minden terméket a megrendelés pillanatában érvényes áron számlázunk ki. A termékek átvételekor csak készpénzzel lehet fizetni.


Véletlenül rossz modellt / méretet rendeltem.

A lehetõ leghamarabb jelezd nekünk! A könnyebb azonosítás érdekében a megrendelést visszaigazoló e-mailre küldj választ. Ha esetleg törölted már ezt a levelet, akkor a kapcsolatok menüpont alatt írhatsz nekünk üzenetet. Ez esetben a lehetõ legtöbb adatot add meg nekünk (név, cím, rendelés- és cikkszám)!

 
További kérdéseim lennének, hol kaphatok választ?


Az oldal alján találod a kapcsolatok menüpontot, itt küldhetsz nekünk üzenetet, illetve itt találod egyéb elérhetõségeinket.

Reméljük, sikerült minden kérdésre választ adni, és hamarosan elégedett vevõnkként üdvözölhetünk!

info@sportdream.hu

Telefonszám: 06-20-982-2554