Szűrők megjelenítése
Ár
Szín
Gyártó
Nem
Típus
Méretek
20%

Kedvezményes ár: 11 192 Ft

Régi ár: 13 990 Ft

X
(1)
20%

Kedvezményes ár: 14 392 Ft

Régi ár: 17 990 Ft

X
30%

Kedvezményes ár: 13 293 Ft

Régi ár: 18 990 Ft

X

Nike Dart: futás és járás kényelmesen

Végre egy cipő, mely nem csak sportolásra alkalmas, hanem utcai viseletként is a nap 24 órájában kényelmesen hordható. Nekem már van és bevált. A Playsport-on minden női, férfi és gyermek Nike Dart-ra kedvezményes árak vonatkoznak. Nézd meg Te is, kattints, tedd a kosárba és miután megjött az új lábbelid, élvezd, hogy a lábaid szabadok, egészségesek!

Fáradt, estére elnehezült lábak. Ugye, ismerős ez a helyzet? Nem elég, hogy az egyik órában esik az eső, a másikban pedig tikkasztó a hőség, még a cipő is nyom, szorít, rettentő érzetet nyújt.

Ami jól áll, az nem munkába való. Ami munkahelyre alkalmas, az meg a lábnak kellemetlen.

A megfelelő cipő kiválasztása a férfiak és a nők számára is gondot okoz korosztálytól függetlenül.  De ez csak azért van, mert kevés a jó cipő. Olyan, amelyik praktikus, hiszen több alkalomra, több helyre felvehető. Amelyik kényelmes és biztosítja a „szabadláb” (a lábfejek, a boka, a lábujjak) érzését, az egészséges járást és mindazt, aminek köszönhetően jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Egy cipő tehát túlmutat a vásznon, a bőrön vagy éppen a stíluson, a színeken. Minél többet hordjuk a lábbelit, annál inkább a mindennapjaink, az életünk részévé válik.

Mi abban nyújtunk számodra segítséget, hogy könnyebben, gyorsabban megtaláld a számodra ideális cipőt.

A Nike Dart sport- és utcai cipő:

  • - kiváló, garantált minőségű, aminek nem árt sem víz, sem vihar
  • - kényelmes: nyugodtan túrázhatsz benne és az is biztos, hogy a villamoson ácsorogva sem fogod megerőltetőnek érezni, ha éppen nem jutott számodra ülőhely
  • - árban kedvező: az amerikai óriásmárka által nyújtott terméket most Te is megveheted, hiszen lefaragtunk az árából.

A Nike Dart megálmodói számára egyaránt fontos az ergonómia (az élhető, egészséges viselet) és a stílus (a szín és a forma), nézd meg az egyes modelleket és válassz a saját ízlésednek megfelelően.

Ha egyszer felveszed ezt a cipőt, többé nem akarsz majd mást, hiszen minden szempontból maga az álom, és amikor ezt kimondjuk, nem túlzunk, mert ez a valóság!