A különbség szemmel látható, azonnal és hosszútávon érzékelhető, ugyanis a Nike futócipőben -akár kezdő, akár gyakorlott, haladó sportolóról is van szó-, a mozgás könnyebben, lazábban megy.

A sportlábbeli speciális, ergonomikus kialakításának köszönhetően olyan támasztékot nyújt a testnek, hogy a megfelelő súlypontra történő helyezéssel lekerül a gerincről minden terhelés, vagyis a futó könnyedebbnek és szabadabbnak érzi magát.

Ha futsz, erre mindenképpen szükséged lesz!

Ha számodra is fontos a mindennapi testedzés és a kardio részeként futópadon vagy odakint a szabadban szívesen futsz, akkor profi futócipőre mindenképpen szükséged lesz! A Nike futócipő megvásárlását nem úszhatod meg. Ha nem teszed, lesérülhetsz, ráadásul azt fogod tapasztalni, hogy egy idő után a mozgás inkább nyűg, mint egy egészséges szabadidős program lesz számodra.

Ne hagyd, hogy egy rossz cipő kedvedet szegje! Főleg ne akkor, amikor sportról és helyes életmódról van szó!

Meglehet, hogy nem is tapasztaltad még, hogy milyen egy igazi futócipőben edzeni! A Sportdream webáruház sokszínű termékpalettájával azonban segít a választásban és megkönnyíti a dolgod!

Ha van most egy kis időd, és rákeresel a Nike futócipőre, azonnal szembe fog tűnni, hogy egy-egy modell milyen jelentős árkedvezménnyel lehet a tiéd. Ez már egy „jó pont” tőlünk, hiszen, ha már ki is nézted egy utcai üzletben a vágyott csukádat, de el is szontyolodtál az árcímkére pillantva, biztosítunk arról, hogy a sportdream.hu weboldalon minden modellt olcsóbban megtalálsz, mint bármely más utcai boltban vagy bevásárlóközpontos üzletben.

Ha nem hiszed, hát győződj meg erről a saját szemeddel! Böngéssz termékeink között, és ha valamelyik darabba beleszeretsz, ne gondolkozz: VEDD MEG!

Addig is, bemutatunk neked két kiváló Nike futócipőt: a Revolution és a Dart modelleket!

Nike Revolution: a tökéletes futócipő kezdő és gyakorlott futók számára!

Sokan tudjuk, hogy mit jelent „kezdő futónak” lenni az edzőteremben, a sportpályán vagy éppen a közeli parkban. Az ember sokszor esetlennek érzi magát, de tudja, hogy a cél elérése érdekében küzdenie kell és mindent meg kell, hogy tegyen azért, hogy növekedjen állóképessége és jobb, magabiztosabb formába hozza magát.

Ehhez azonban a jó futócipő elengedhetetlenül fontos. Azért is ajánljuk figyelmedbe a Nike Revolution-t, mert ha a futást komolyan gondolod, akkor ez a cipő tökéletes lesz számodra!

Nike Dart: nem baj, ha az utcán is viseled!

Miért ne járhatnál az utcán is a kedvenc futócipődben?

Ezt a kérdést tették fel magukban a Nike Dart tervezői, hiszen a futócipők kapcsán, mindig arra gondolunk, hogy azokat csak futásra használhatjuk, pedig a Dart erre rácáfol, ugyanis utcai- és futócipőként egyaránt funkcionál. Nem hiába, hogy ilyen keresett modell.

Ha neked is megtetszett, vásárold meg, legyen a tiéd és fuss benne a szabadban, viseld autóvezetés közben vagy kertészkedj benne, mert erre is tökéletes lesz!