Egy szép, jó cipőre mindenki vágyik, de nehogy azt gondoljuk, hogy olyan egyszerű megtalálni „álmaink cipellőjét”! Még ha tudjuk a márkát, tisztában vagyunk azzal, hogy milyen típusú lábbelire van szükségünk, és talán már az adott modellt is meg tudjuk nevezni, akkor is számos kérdést kell feltennünk magunkban, és tudni kell ezeket megválaszolni, mire ténylegesen azt mondhatjuk, hogy „igen, rendben, ez a cipő valóban tökéletes számomra”!

Ilyen megválaszolásra váró kérdések például: · Biztos, hogy a színárnyalat megfelelő? · Külső jegyeit tekintve minden évszakban megállja majd a helyét? · Valóban kényelmes? Nem szorítja, nem nyomja majd a lábfejem egyetlen részét sem?

Ha a fenti kérdésekre a válasz egyértelmű, akkor nincs baj, és akkor bizonyosan tudhatod, hogy a választásod tökéletes, ráadásul a Nike cipő akcióval a vágyott csuka hihetetlenül jó áron lehet a tiéd akár már holnap vagy éppen most, ha kiválasztod a Sportdream szemet gyönyörködtető kínálatából!

A következőkben bemutatunk neked néhány alap modellt: egy utcai cipőt, és egy hamisítatlan futócipőt!

Nike Air Max: a tökéletes utcai cipő!

Az amerikai világcég talán legnagyobb dobása az volt, amikor piacra dobta a sokak számára tökéletes Nike Air Max-ot! Ez a modell ugyanis eszméletlenül jól néz ki, nyugodtan hordható farmernadrággal vagy akár szabadidő szettel, mindemellett pedig olyan kényelmet nyújt, amire más cipő nemigen képes!

Természetesen egyaránt kapható nők és férfiak számára is. Kényelmét speciális talpszerkezetének köszönheti. A járókelő egy ilyen cipőt viselve azt érzi, hogy nem is a földön, hanem a föld felett jópár méterre jár.

A gerincnek és ezáltal az egész testnek gyengéd támasztékot nyújt, ezért a hátfájósaknak most jó hírünk van, hiszen az Air Max leveszi a terhet a hátról és olyan súlypontot ad, hogy a járás többé nem jár kellemetlen fájdalommal!

Ne feledd, hogy most Nike cipő akciónk révén az Air Max modellek is jelentős árkedvezménnyel vásárolhatók meg!

Jordan: a férfi kosaras örömeiért!

A Nike Jordan kosárlabda cipő szinte felrepíti a játékost a palánkig. Olyan tartást ad a bokának, és ezzel az egész testnek, hogy a játékos könnyed lendülettel veszi a pályán az ellenfél által támasztott összes akadályt!

Ha valóban azt szeretnéd, hogy ezúttal a te csapatod győzzön, akkor viseljenek a társak Nike Jordan-t és meglátod, hogy valóban sokkal jobban fog menni a játék! Eleve nagyobb önbizalommal fog mindenki rendelkezni, hogy garantáltan kihozzák magukból a maximumot és megmutathassák, hogy mire képesek, hisz’ nincs gátló tényező!

Ha tovább nézegeted a Sportdream által nyújtott Nike cipő akciós lehetőségeket, te is hamar meggyőződhetsz arról, hogy ez az a hely, ahol a piaci árnál jóval kedvezőbb áron szerezheted be a szezon legmenőbb és legtrendibb modelljeit!

Ha kedvet kaptál egy kis cipőnézegetéshez és szükséged van egy utcai vagy sportcipőre, válogass most, legyen a tiéd még ma a legjobb Nike lábbeli!