Under armour technológiák

A HeatGear termékeket elsősorban meleg napokon, vagy edzőteremben ajánjuk viselni. Az Under Armour első forradalmi újítása szárazon és kényelmesen tart a meleg időben is, azáltal hogy elszívja az izzadságot/nedvességet a testről. Végeredményként pedig az ilyen módon szabályozott testhőmérséklet által a termék viselője bármikor képes lesz a maximális teljesítményre, legyen az edzés, gyakorlás, vagy meccs közben. 

 

A ColdGear termékeket hideg napokra ajánljuk. Coldgear termékeink elvezetik a nedvességet a testről, ugyanakkor megőrzik annak hőjét. Teljesíti a lehetetlent: melegen tartja a testet anélkül, hogy súlyos plusz rétegekre lenne szükség. A csupán kétrétegű anyag belső „borítása” puha és melegen tartja a testet, a külső sima rétege pedig lehetővé teszi, hogy az izzadtság gyorsan távozzon az anyagon keresztül és elpárologhasson. Ezen tulajdonságok által vált a Cold Gear technológia az Under Armour legikonikusabb és legmegbízhatóbb megoldásává bármilyen hideg időben történő sportoláshoz.

 

Az AllSeasonGear termékek biztosítják az optimális testhőmérsékletet a szélsőségektől mentes középhőmérsékleti viszonyok között. Tavasszal és ősszel éppúgy ideális viselet, mint állandó középhőmérsékletű termekben, csarnokokban, így előnyös öltözet akár teremsportokhoz is. 

 

Az Under Armour Storm technológia lényege, hogy az így készített termékek anyaga úgy  lett kialakítva, hogy maximálisan ellenálljon a nedvességnek, legyen az eső, vagy akár hó.  A Storm vízlepergető termékek ugyanolyan puha és kellemes tapintású anyagokból készültek és ugyanolyan könnyűek, mint a többi Under Armour  ruhadarab. Az ilyen technológiával készült termékek megtalálhatóak a legtöbb kategóriában , úgy mint az Under Armour Charged Cotton, az Armourfleece, ColdGear vagy a golf termékek között is. Ezért aztán mindegy, hogy  milyen sportot választunk, legyen az  foci, futás vagy túrázás, az Under Armour Storm termékek melegen és szárazon fognak tartani. 

 

: A világ első technikai pamut anyaga: gyorsan száradó, nedvesség elvezető, hihetetlenül puha és rugalmas. A kiváló minőségű pamutszálak egy részét kezelik vagy „feltöltik” egy víztaszító vegyülettel, melytől hidrofóbbá (víztaszítóvá) válik, míg a többi szálat kezeletlenül hagyják, amik így hidrofilek (nedvszívók) maradnak. Ezen szálak összeszövése nyomán születik meg a Charged Cotton ™ mint anyag. A hidrofób szálak taszítják a nedvességet, míg a hidrofil szálak vonzzák azt; ez lehetővé teszi a nedvesség számára, hogy nagyobb felületen terüljön szét, lényegesen gyorsabb párolgást vagyis száradást előidézve mint hagyományos pamut esetén. Az izzadtság bekerül az anyagba, majd megjelenik a külső felszínén csíkokban, szemmel láthatóvá téve, hogyan is működik. A legfontosabb előnyei: a hagyományos pamuténál lényegesen gyorsabb száradás, az 5% elasztánnak köszönhetően extra rugalmasság, ultrakönnyű 4 irányú sztreccs konstrukciója növeli a mozgásszabadságot és megőrzi alakját, illetve átizzadva sem tapad a testre.